Referenties voor Mr Esther Koene

Wat zeggen cliënten over mr. Esther Koene, familiemediator?

logo-transparant-expat mediation

Familiemediator: op goede wijze opnieuw starten

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende en heftige gebeurtenissen in een leven. Het is voor iedereen in het gezin van belang dat dit proces zo goed mogelijk verloopt. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van Nederlandse stellen die in het buitenland wonen. Bedenk je: je bent niet de enige. Put hoop uit de verhalen van de expatstellen die je voorgingen. En die na de scheiding ook weer een nieuw leven konden opbouwen. 

Lees de testimonials van cliënten van mr. Esther Koene. Sommige namen van cliënten zijn op hun verzoek om privacy redenen gefingeerd.

Zeer prettig en alles van A tot Z geregeld

In de jaren voorafgaand aan onze scheiding al meerdere keren contact gehad met Esther, voelde meteen fijn. Heel lief, zacht en een luisterend oor.

Ook zelfs tot twee keer toe zover gekomen om toch een afspraak te maken maar omdat we het toch weer gingen proberen haar weer afgebeld. Ook dan is ze lief en begripvol en zelfs blij te horen dat het toch weer beter ging.

Vanaf de dag dat we haar definitief in gingen schakelen heeft ze ons super fijn begeleid in alles wat er bij een scheiding komt kijken. Want dat is veel en je weet zelf niet waar te beginnen, ook door de emoties. Ze luistert naar beide kanten van het verhaal en oordeelt niet, nooit!

Ook het mailcontact tijdens de scheiding is heel transparant. Stuurt steeds aan beiden de mails. Wij hebben het echt als zeer prettig ervaren dat Esther ons er zo goed doorheen geloodst heeft. Ze heeft alles van A tot Z geregeld in het tempo dat wij aangaven. Ook mochten wij altijd bellen met vragen.

Sandra, december 2023

Begripvolle mediator

Esther is een kundige, betrouwbare, begripvolle en fijne mediator. Ze straalt rust uit in de chaos die kan ontstaan tijdens de gesprekken en weet het gesprek altijd op een fijne manier "terug te pakken", zonder dat je je ongezien voelt. Ik heb mezelf kunnen zijn tijdens de mediation gesprekken, wat heel belangrijk is, en waar een mediatior
een grote rol in speelt. Bedankt Esther, voor je vertrouwde rol in deze verdrietige levensgebeurtenis.

Nina, december 2023

 

Stap voor stap begeleiding bij onze scheiding

Esther heeft ons geweldig begeleid met onze scheiding. Heel persoonlijk, begripvol en ook oprecht geïnteresseerd naar onze gevoelens.

Het voelde dan ook vertrouwd om daar samen met haar over te praten. Ook werd stap voor stap duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.

Robert, november 2023

Kennis van wetten en regels

Ik heb Esther als een prettig persoon ervaren tijdens het begeleiden van mijn scheiding. Heeft een luisterend oor voor beide partijen en denkt mee in oplossingen.

Stuurt aan op wat het meest wenselijk is voor de kinderen. Heeft daarnaast ook kennis van juridische wetten en regels. Bij eventuele vragen is er snel een reactie.

Kortom ik kan Esther van harte aanbevelen.

Chantal, maart 2023

Professionel mediator voor onze scheiding

Esther heeft ons zeer prettig geholpen met het regelen van alles wat op ons af is gekomen. Zeer professioneel en komt haar afspraken na. Wij raden Esther dan ook zeker aan!

Danny, maart 2023

Nieuwe toekomst met mijn kinderen, dankzij jou

Beste Esther,

Bij deze heel erg bedankt voor de gesprekken, je hartelijkheid en de tijd die je voor ons neemt om zaken goed te bespreken. Ondanks de snelheid die in het proces zat, heb je in alles laten zien dat je welwillend bent om maatwerk te leveren. Mede dankzij jou heb Ik zicht op een nieuw huis en een nieuwe toekomst met mijn kinderen.

Ik wens jou heel veel succes voor nu en de toekomst en ik hoop dat je nog vele stellen kunt helpen hun scheiding tot een goed eind te brengen.

Jeltje, 10 januari 2022

Expatscheiding in Nederland

Dank je wel voor al je hulp en deskundige begeleiding, gedurende het hele proces. Ik was ten einde raad, toen ons huwelijk na vijftien jaar stukliep. Omdat we in Singapore woonden, wisten we niet waar we alles moesten regelen. Gelukkig kon je ons vertellen dat we de scheiding in Nederland konden afhandelen en heb je ons er vakkundig en met veel rust doorheen geloodst. Ik hoop het nooit meer mee te maken, maar met jouw hulp kunnen we nu wel,ieder voor zich, verder met ons leven. En de kinderen ook, daar zijn en blijven we sámen ouders van.   

Judith, 5 oktober 2021

Zij kon zich goed inleven in onze situatie en een expat huwelijk

Omdat wij expats waren, was dit geen gemakkelijke zaak. Esther heeft -ook omdat zij zelf expat is geweest en zich daardoor echt heel goed kon inleven in onze situatie- veel voor ons betekend. Zij begeleidde alles zeer zorgvuldig waardoor het proces toch net een klein beetje minder pijnlijk voor ons was.

Richard, 30 juni 2021

Goede, integere en fijne begeleiding

Super bedankt voor de goede, integere en fijne begeleiding. Ook jij hebt bijgedragen dat we op een goede manier uit elkaar zijn gegaan en we beide op een goede manier opnieuw kunnen starten.

Inmiddels woon ik met de kinderen weer in Nederland en zullen we elkaar zeker nog een keer zien bij het sportveld. (en anders zwaai ik wel even.)

Jeanette, 12 januari 2020

Goed werkende regeling voor onze kinderen, ondanks de afstand

We vonden het heel fijn dat je je, met al je ervaring als expat, zo goed kon inleven in de extra lastige situatie waarin we zaten, en dat je ook, juist vanuit ons specifieke perspectief, snel kon schakelen. Uiteindelijk hebben we een goed werkende regeling kunnen treffen voor onze kinderen en hoe we het gezamenlijke ouderschap, ondanks de scheiding en ondanks de afstand tussen onze woonplaatsen, toch zo goed mogelijk voor hen kunnen blijven vormgeven. Veel dank daarvoor Esther!

Paul, 12 november 2021

Heel tevreden, rust en duidelijk stappenplan

Ik ben echt heel tevreden met hoe Esther als mediator heeft opgetreden bij mijn scheiding. Met rust, duidelijk stappenplan en een serieus oor voor alle partijen (inclusief de betrokken kinderen) heeft ze mijn scheiding fijn en prettig geregeld.
Na de scheiding heb ik haar ook nog een paar keer gebeld voor advies en ook daar maakt ze tijd voor.
Ik waardeer Esther zeer, als mens én als mediator. Ook heeft ze een prachtig netwerk om haar heen met even deskundige mensen, waar ik naar volle tevredenheid ook enkele keren gebruik van heb gemaakt.
Kortom, scheiden is absoluut geen pretje, maar met Esther als mediator weet je zeker dat alle partijen aan tafel gehoord worden en dat je tot een gezamenlijk gedragen oplossing / uitwerking komt.

Hinke, 6 februari 2021

Vriendelijk en doortastend

In een moeilijke tijd van echtscheiding, waarin zware en lastige beslissingen genomen moeten worden, is het belangrijk om deskundig begeleid te worden. In een open contact ervaarden we een vriendelijke / doortastende / efficiënte en professionele aanpak. Omstandigheden vroegen ook nog om een snelle afhandeling. Dus ook nog onder tijdsdruk werd alles perfect afgewerkt.

Elise Geenen & Michel van de Broek, 21 april 2019

Gratis kennismakingsgesprek via Zoom

Het gratis kennismakingsgesprek via Zoom werkte voor ons drempelverlagend.

Wij kwamen via het internet bij Expat Mediation terecht en kozen in eerste instantie voor Esther omdat zij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom aanbood. Hierdoor konden we vanuit Abu Dhabi mooi beoordelen of er een klik was. Deze was er ook meteen!

Tom en Francine, 5 maart 2020

Een neutrale en begripvolle houding

Ik wil je nogmaals persoonlijk bedanken voor het bemiddelen tussen mij en Anniek tijdens onze scheiding. Heb het contact met jou als erg prettig ervaren. Ondanks sommige lastige en moeilijke situaties waardeer ik erg je neutrale en begripvolle houding. Je hebt mij in ieder geval geholpen het overzicht en rust te behouden, en te kijken naar hoe alles geregeld moest worden en moet gaan lopen. En het belangrijkste het welbevinden van onze kinderen.

Het heeft mij zeker op sommige punten tot nadenken gezet, maar ook in mijn kracht gezet.

Joris, 10 oktober 2020

Grondig, gedegen en effectief bij happy scheiding

Grondig, gedegen en effectief ontvang je hulp van Esther. Het is overzichtelijk en gestructureerd en zo loodst ze je door je financiële kant van je scheiding heen. Dit is onze ervaring. Wij hadden een ‘happy scheiding’ maar bij een ‘unhappy scheiding’ kan ik me voorstellen dat Esther de belangen van beiden nog eens extra bewaakt.

Ellen en Roel, 12 juni 2020

Professioneel

Professioneel bijgestaan door Esther tijdens echtscheiding. Ze heeft veel inlevingsvermogen, kennis en geduld. Bedankt!

Lieke, maart 2021

MfN erkende mediator met een juridische achtergrond

Een MfN erkende mediator met een juridische achtergrond vonden wij erg belangrijk

Nadat we hadden gegoogeld, kwamen we best veel mediators tegen die niet officieel door de overheid zijn erkend. Waardoor het onduidelijk was wat de kennis en ervaring is van deze mediators. Daarom hebben wij gekozen voor een MfN-registermediator met de specialisatie ‘scheidingsmediation’. En Esther heeft ook nog eens de nodige juridische kennis en ervaring. 

Familie Jacobsen, 24 augustus 2019

Ter info: Het MfN register is erkend door de Nederlandse overheid.

Open en prettige manier van communiceren

Goed geholpen door Esther tijdens het regelen van de scheiding. Een open prettige en duidelijke manier van communiceren. Ben zeer tevreden.

Joyce Vissers, maart 2021

Veelgestelde vragen over scheiden in het buitenland

Scroll naar boven